Vertel ons welke opleiding je zou willen volgen en win een Polo shirt

Waag nu je kans!

Hebben wij iets over het hoofd gekeken?

Of het nu over industrie, landbouw of groen gaat, bij het PCLT kun je nu al rekenen op een ruime keuze aan praktijkgerichte cursussen. Het is voor jou misschien bijna niet voor te stellen, maar toch kan het zijn dat wij bij het PCLT nog iets over het hoofd gekeken hebben.

Vertel het ons!

Als er iets is dat jij graag zou willen leren, maar dat je tot op heden niet kunt terugvinden in de toch al uitgebreide lijst van opleidingen van het PCLT, dan horen wij dat graag. Wij vinden het belangrijk om ons aanbod steeds te verbeteren, want wij vinden het belangrijk om voor iedereen wat wils te bieden. Wij doen er alles aan om aan de verwachtingen van potentiële cursisten te voldoen.

Help ons, en win een Polo shirt!

Misschien kun jij ons wel helpen. Is er iets dat jij echt wil worden, maar waar je nog geen opleiding voor gevonden hebt? Bestaat er een opleiding die het PCLT nog niet aanbiedt? Het maakt niet uit of het over industrie, landbouw of groen gaat, vertel het ons op onze Facebookpagina en misschien win jij wel een mooie Polo shirt van het PCLT!

laatste nieuwtjes

15okt
Vacature praktijktrainer basisonderhoud tuinmachines

Praktijktrainers basisonderhoud van tuinmachines