u bevindt zich hier: opleidingen > landbouw> zuivel: zachte kazen

opleidingen Landbouw

Opleiding Zuivel: zachte kazen

Leer zelf enkele zachte kaassoorten bereiden in 2 dagen

Inhoud

In deze praktijkopleiding komen volgende onderwerpen aan bod:

• Bereiding van o.a. Camembert, Brie, Emmentaler, Cheddar, Feta en Mozarella
• Bereiding van verse en zachte kazen met verschillende soorten rijpingen, schimmelkazen
• Bepaling van droge stof, dichtheid, zuurtegraad, vetgehalte, eiwit- en zoutgehalte, controles op  pasteurisatie, bacteriologie, remstoffen, stofwrongelgehalte in wei, oxiderende ontsmettingsmiddelen en organoleptische controles en onderzoeken op reiniging- en desinfectiemiddelen

contacteer ons hierover

klik hier

(*): verplicht in te vullen

algemeen

 

persoonlijke gegevens


   

Formaat: XX.XX.XX-XXX.XX
   
 
 
 
 
 
 
   
 
 
   
 
   
 

Formaat: BEXXXX.XXX.XXX

 
 


ik ga akkoord met de algemene voorwaarden  

inschrijven
op deze cursus

klik hier >

aantal lesuren

14

inschrijvingsgeld

180,00 €

BEKIJK UW KORTING!

speciale kazen