Inhoud
In deze opleiding 'roomijs voor gevorderden' leren we je ijstaarten & ijsbekers maken en afwerken, ter gelegenheid van bijvoorbeeld feestdagen, verjaardagen, communie, huwelijk ...
- Dag 1: Samenstelling van ijstaarten en ijsbekers
- Dag 2: Afwerkingen ijstaarten en ijsbekers volgens diverse thema's (feestdagen, verjaardagen, communie, huwelijk ...)
Praktische info
- Deze opleiding wordt enkel als maatopleiding ingericht
- Basiskennis zuivel en roomijs is vereist
- Volledig praktijk
- Gelieve aangepaste werkkledij (schort) mee te brengen
- Max. 15 deelnemers per groep
Deze opleiding maakt deel uit van ons uitgebreide aanbod aan zuivelopleidingen. Via onderstaand overzicht vindt u vast nog andere opleidingen die u zullen interesseren!
- Zuivel 1: Bereiding hoeve- en zuivelproducten
Leer zelf zuivelproducten bereiden in enkele dagen - Zuivel 2: Zachte kazen
Leer zelf enkele zachte kaassoorten bereiden in 2 dagen - Zuivel 3: Desserts voor hoevewinkel & zuivelautomaat
- Zuivel 4: Artisanaal roomijs - basis
Leer zelf artisanaal roomijs maken in 3 dagen - Zuivel 5: Artisanaal roomijs - gevorderd
Maak een pareltje van uw roomijscreatie en verkoopsklaar maken - Zuivel 6: Starten in de Korte Keten
Afzet van hoeveproducten en thuisverkoop - Zuivel 7: Hygiëne en autocontrole