Zuivel 3: Desserts voor hoevewinkel&zuivelautomaat

Inhoud

Dankzij deze opleiding 'Desserts voor de hoevewinkel en zuivelautomaat' zal je je aanbod zuivelproducten kunnen uitbreiden, doordat we je heel wat nieuwe bereidingen zullen aanleren.

Samenstelling basisdesserts:

  • Chocomousse
  • Tiramisu
  • Panna Cotta
  • Rijstdesserts
  • Crumble
  • ...

Zo heb je een mooi aanbod in je hoevewinkel of zuivelautomaat.

De bereidingen kunnen ook opgewerkt worden tot een hoger niveau. Suggesties die we maken zijn bijvoorbeeld 'appeltaartdessert met crumble en gecarameliseerde appeltjes', 'frambozendessert met macaron', pudding, citroentaartjes ...

Tip: i.p.v. bakjes fruit kan je bijvoorbeeld aardbeiendesserts e.a. in je aardbei- of andere fruitautomaat aanbieden in een kalme of winterperiode.

 

Praktische info

  • Basiskennis zuivel is vereist
  • Volledig praktijk
  • Gelieve aangepaste werkkledij (schort) mee te brengen
  • Max. 15 deelnemers per groep

 


Deze opleiding maakt deel uit van ons uitgebreide aanbod aan zuivel-opleidingen. Via onderstaand overzicht vindt u vast nog andere opleidingen die u zullen interesseren!

zuivelautomaat