Inhoud
Dankzij deze opleiding 'Desserts voor de hoevewinkel en zuivelautomaat' zal je je aanbod zuivelproducten kunnen uitbreiden, doordat we je heel wat nieuwe bereidingen zullen aanleren.
Samenstelling basisdesserts:
- Chocomousse
- Tiramisu
- Panna Cotta
- Rijstdesserts
- Crumble
- ...
Zo heb je een mooi aanbod in je hoevewinkel of zuivelautomaat.
De bereidingen kunnen ook opgewerkt worden tot een hoger niveau. Suggesties die we maken zijn bijvoorbeeld 'appeltaartdessert met crumble en gecarameliseerde appeltjes', 'frambozendessert met macaron', pudding, citroentaartjes ...
Tip: i.p.v. bakjes fruit kan je bijvoorbeeld aardbeiendesserts e.a. in je aardbei- of andere fruitautomaat aanbieden in een kalme of winterperiode.
Praktische info
- Basiskennis zuivel is vereist
- Volledig praktijk
- Gelieve aangepaste werkkledij (schort) mee te brengen
- Max. 15 deelnemers per groep
Deze opleiding maakt deel uit van ons uitgebreide aanbod aan zuivel-opleidingen. Via onderstaand overzicht vindt u vast nog andere opleidingen die u zullen interesseren!
- Zuivel 1: Bereiding hoeve- en zuivelproducten
Leer zelf zuivelproducten bereiden in enkele dagen - Zuivel 2: Zachte kazen
Leer zelf enkele zachte kaassoorten bereiden in 2 dagen - Zuivel 3: Desserts voor hoevewinkel & zuivelautomaat
- Zuivel 4: Artisanaal roomijs - basis
Leer zelf artisanaal roomijs maken in 3 dagen - Zuivel 5: Artisanaal roomijs - gevorderd
Maak een pareltje van uw roomijscreatie en verkoopsklaar maken - Zuivel 6: Starten in de Korte Keten
Afzet van hoeveproducten en thuisverkoop - Zuivel 7: Hygiëne en autocontrole