Zuivel 7: Hygiëne en autocontroleVerplicht voor wie zelf levensmiddelen verwerkt - met door FAVV erkend attest

Inhoud

De wet verplicht dat al wie zelf levensmiddelen verwerkt (zuivelproducten maakt, vlees versnijdt, confituur of soep maakt ...) een opleiding 'Hygiëne en autocontrole' volgt.

Tijdens deze digitale opleiding in 2 delen leer je alles over:

  • de verplichtingen waaraan je volgens FAVV moet voldoen
  • hoe je een verwerkingsruimte best inricht
  • hoe je een autocontroleplan uitwerkt
  • ...

Praktische info

  • Digitale opleiding van 2 namiddagen
  • Na het volgen van de 2 cursusdelen ontvang je het door FAVV erkend attest

 


Deze opleiding maakt deel uit van ons uitgebreide aanbod aan zuivel-opleidingen. Via onderstaand overzicht vindt u vast nog andere opleidingen die u zullen interesseren!

Hygiëne bij werken met zuivel