Inhoud
De wet verplicht dat al wie zelf levensmiddelen verwerkt (zuivelproducten maakt, vlees versnijdt, confituur of soep maakt ...) een opleiding 'Hygiëne en autocontrole' volgt.
Tijdens deze digitale opleiding in 2 delen leer je alles over:
- de verplichtingen waaraan je volgens FAVV moet voldoen
- hoe je een verwerkingsruimte best inricht
- hoe je een autocontroleplan uitwerkt
- ...
Praktische info
- Digitale opleiding van 2 namiddagen
- Na het volgen van de 2 cursusdelen ontvang je het door FAVV erkend attest
Deze opleiding maakt deel uit van ons uitgebreide aanbod aan zuivel-opleidingen. Via onderstaand overzicht vindt u vast nog andere opleidingen die u zullen interesseren!
- Zuivel 1: Bereiding hoeve- en zuivelproducten
Leer zelf zuivelproducten bereiden in enkele dagen - Zuivel 2: Zachte kazen
Leer zelf enkele zachte kaassoorten bereiden in 2 dagen - Zuivel 3: Desserts voor hoevewinkel & zuivelautomaat
- Zuivel 4: Artisanaal roomijs - basis
Leer zelf artisanaal roomijs maken in 3 dagen - Zuivel 5: Artisanaal roomijs - gevorderd
Maak een pareltje van uw roomijscreatie en verkoopsklaar maken - Zuivel 6: Starten in de Korte Keten
Afzet van hoeveproducten en thuisverkoop - Zuivel 7: Hygiëne en autocontrole